Hauwytrans BV

Fasten your seatbelts
Vroege vertrekuren of vervelende aankomsttijden maken van vliegen niet altijd de meest aangename manier van reizen. Dan is er ook nog het drukke verkeer waar u zich moet doormurwen om dan te sleuren met bagage.

Met een partner als Hauwytrans slaat u die vervelende stappen over. U hoeft zich niet om het verkeer te bekommeren en u komt fris en fruitig aan op de luchthaven. Of als u terugkomt van een vermoeiende vliegreis pikken wij u op in de aankomsthal. Vanaf dat ogenblik kan u helemaal ontspannen. Wij brengen u én uw souvenirs veilig thuis.

Om alles soepel te laten verlopen
sturen we u een dag voor het vertrek een mail om het tijdstip van ophaling te bevestigen. Ons inschakelen is stress uitschakelen, daar gaan we prat op. Uw reis start zodra u bij ons instapt.

De aankomsttijden monitoren we voortdurend zodat we u en uw reisgezelschap veilig en vlot aan het thuisfront kunnen afzetten.

Bijkomende opmerkingen

We hebben gekozen voor marktconforme prijzen in combinatie van een recent en degelijk voertuigenpark.
Links en rechts zal u goedkopere oplossingen vinden maar met een wagenpark van +8 voertuigen kunnen we steeds tegemoetkomen aan uw noden en wensen.
* prijzen zijn vanaf en afhankelijk vanuit welke gemeente/stad u vertrekt.