Disclaimer

Gebruik van informatie 

Verkregen op de website luchthavenvervoer.be is volledig vrij en gebeurt op risico van de gebruiker. Alle afbeeldingen en foto's op luchthavenvervoer.be zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Aangeboden informatie

Luchthavenvervoer.be spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van vervoersbedrijven waarnaar wordt verwezen volledig en juist is. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Webatvantage alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, de opgelijste vervoersbedrijven noch de eigenaars van de sites waarnaar de praktische links verwijzen zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Links

Luchthavenvervoer.be bevat verwijzingen en hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van lucthhavenvervoer.be liggen. Luchthavenvervoer.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de beschikbaarheid van deze sites. Luchthavenvervoer.be geeft geen garantie noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data of ander materiaal op dergelijke sites.

Omgaan met bedrijfsgegevens

Bij het aanmelden van uw bedrijf op luchthavenvervoer.be stemt u erin toe dat wij de door u ingevulde gegevens mogen publiceren op deze site. Het gaat hierbij enkel over de volgende gegevens: naam, adres, vestingsplaats, telefoon, gsm, e-mail adres (u heeft zelfs de mogelijkheid om uw e-mail adres te verbergen), website, werkingsregio en prijzen. Deze gegevens zullen door ons enkel worden gebruikt als informatie voor de bezoekers van luchthavenvervoer.be, wij zullen deze gegevens niet verkopen noch onze database rechtstreeks openstellen voor derden. U hebt zelf de controle over de juistheid van deze gegevens.

Uw rechten

U beschikt zelf over de controle en de juistheid van deze gegevens op de site. U kan op elk moment de publicatie van uw gegevens stopzetten, door een e-mail te versturen naar info@luchthavenvervoer.be.Luchthavenvervoer.be stelt zich niet aanspakelijk voor misbruik van deze gegeven door derden buiten onze invloed noch voor foutieve informatie op de site.

Cookies

Luchthavenvervoer.be maakt geen gebruik van cookies.

Wijzigen in de disclaimer

Luchthavenverover.be houdt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina gepubliceerd worden.