YELTAXI BV

YELTAXI is een betrouwbare, punctuele en professionele taxiservice die actief is in Antwerpen en omgeving. Wij zijn echter ook buiten Antwerpen actief. Hier verzorgen wij het vervoer van personen, privévervoer en luchthavenvervoer. Ook voor langeafstandsritten, bijvoorbeeld naar een luchthaven in het buitenland of naar een zakelijke meeting, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook halen wij u met plezier op aan de luchthaven.

Wij garanderen een stipte service en een veilige rit. Onze ervaren chauffeurs kennen de routes op hun duimpje en zorgen dat u ontspannen aankomt op uw bestemming. Reserveer uw taxi direct via WhatsApp of contacteer ons voor meer informatie. Wij sturen onze taxi direct op pad of kunnen u meer vertellen over onze diensten en tarieven.

Belangrijk: luchthavenvervoer en langeafstandsritten dienen 24 uur van tevoren te worden gereserveerd. Op die manier kunnen wij garanderen dat onze taxichauffeur op tijd klaarstaat en u een comfortabele en vlekkeloze rit naar uw eindbestemming kan bieden.

Bijkomende opmerkingen

Zaventem: € 70
Charleroi: € 195
Oostende: € 200
Luik: € 200
Kortrijk: € 200
Schiphol: € 250
Eindhoven: € 150
Rotterdam: € 200
Dusseldorf: € 300
Keulen-Bonn: € 400
Frankfurt- Main: € 650
Parijs- Charles De Gaulle: € 600