Taksie Luchthavenvervoer

Tijd verliezen in de file van en naar de luchthaven? Een parkeerplaats zoeken in de overvolle luchthavenparkings? Of na uw vlucht moeten wachten tot er eindelijk een taxi beschikbaar is? Dat is allemaal verleden tijd als u kiest voor luchthavenvervoer van Taksie.

Luchthavenvervoer van deur tot deur

Kiest u voor ons luchthavenvervoer? Dan verzekert u zich van optimaal vervoer van deur tot deur in een comfortabele wagen. Uw chauffeur pikt u op het afgesproken tijdstip en op de overeengekomen plaats op en brengt u tot bij de deur van de vertrekhal van de luchthaven. Hij helpt u met uw bagage en zorgt ervoor dat u vlot, veilig en in aangename omstandigheden vervoerd wordt. Komt u op de luchthaven aan? Dan staat hij met een naambordje en een glimlach voor u klaar in de aankomsthal om u naar uw bestemming te brengen.

Bijkomende opmerkingen

Wij voorzien geen diensten als "low budget luchthavenvervoer" of "goedkoop van/naar de luchthaven".
Onze visie is niet gebaseerd op volume, maar service en kwaliteit van de dienstverlening.
De voertuigen dewelke door ons voorzien zijn allen recente modellen die voldoen aan de strenge Belgische wetgeving voor personenvervoer en zijn voorzien van de nodige luxe en comfort.
Onze tarieven zijn gebaseerd op het type voertuigen en volgens reële berekeningen van onder andere loonkost, brandstof, parking, onderhoud, ... .