Ontdek de beste luchthavens ter wereld

Ga je wel vaker op reis, dan zullen de beste luchthavens vast je voorkeur hebben. Zo kan er wel wat verschil zitten in de service en kwaliteit tussen luchthavens onderling. Onder meer het comfort, de netheid, alsook het eten en drinken kan soms nogal verschillen.

Ontdek snel onze toppers

Bij de best scorende luchthavens vind je onder meer Hamad International Airport te Doha in Qatar en Tokyo International Airport te Tokio in Japan. Dat zal je vast niet verbazen. De luchthaven in Qatar biedt dan ook interessante modekoopjes, heerlijke eetgelegenheden en zelfs super de luxe slaapcapsules. En ook de luchthaven in Tokio zet hierop in met in de aanbieding diverse rustgevende gedeeltes, evenals diverse spa’s en massagestoelen. Ook de Changi Airport in Singapore doet het doorsnee goed en heeft dat vooral te danken aan zijn heerlijke keuken.

Laat je verrassen

Maar ook Athens International Airport te Athene in Griekenland, Alfonso Pena International Airport te Curitiba in Brazilië en Gdansk Lech Walesa Airport te Polen weten te bekoren, waarbij de twee laatst genoemde allebei hun succes danken aan het WK voetbal en de hierbij horende renovatiewerken die voor een grondige update aan luchthavens zorgde.

Een mooie plaats voor eigen land

Opmerkelijk is ook dat voor België de luchthaven van Charleroi, namelijk Brussels South Charleroi Airport, meteen een heel pak beter scoort dan de luchthaven van Zaventem zijnde Brussels Airport. Vooral op gebied van stiptheid scoort deze kleine luchthaven meteen een heel pak beter dan zijn grote broer.

Wil jij dus ook luxueus en ontspannen reizen? Ben jij ook de lange wachtrijen en vertragingen moe? Droom jij ook van comfortabele zitplaatsen en hygiënische toiletvoorzieningen? Met dit handige overzicht weet jij alvast welke vanaf welke luchthaven jij volgende keer vertrekt en welke bestemmingen op jouw wishlist komen.