Maak je vliegdromen waar met een flight simulator

Heb jij er ook altijd al van gedroomd piloot te worden maar is het er helaas nooit van gekomen, dan kan jij je aan de hand van een heuse vliegsimulator alsnog een echte piloot voelen.

Oefen het vliegen zoals echte piloten doen

Wil jij ook graag het gevoel ervaren van het vliegen met een echt lijnvliegtuig? Ga dan aan boord met een flight simulator. Een vliegsimulator is een technische uitvoering dat het besturen van een vliegtuig zo goed als mogelijk nabootst. Ook echte airline piloten maken gebruik van vliegsimulatoren om hun vliegskills te oefenen. Zo kan je ook op diverse luchthavens een ervaring boeken net zoals echte piloten zich voorbereiden voor het echte werk. Een heel leuk cadeau voor alle vliegfanaten dus.

Voel je een echte piloot thuis in je woonkamer

Maar ook voor wie zich thuis een echte piloot wil voelen, kan kiezen voor een vliegsimulatorspel. Zo zijn er tal van diverse vliegsimulatoren en vliegsimulator spelletjes op de markt, die jou het gevoel kunnen geven een echte piloot te zijn. Aan de hand van een leuk 3D vliegsimulatorspel, krijg je het gevoel te klimmen in de cockpit van een passagiersvliegtuig. Het is dan aan jou om je passagiers veilig terug naar hun bestemming te brengen.

Of ga nog een stapje verder voor een echt cockpitgevoel

De echte liefhebbers kunnen zelfs kiezen voor levensechte flight simulators voor het volledige gevoel een lijnvliegtuig te besturen. Of je kan als echte vliegfanaat ook altijd zelf je eigen cockpit nabouwen, wil je graag gaan voor echte cockpitgevoel. Want bouw je een heuse cockpit na in je eigen living, dan wordt het vliegsimulatiespel nog beter. Aan de hand van een compleet gebouwde cockpit wordt de belevenis van een vliegsimulatorspel nog echter en leuker. Afhankelijk van hoe groot je vliegtuiggekte is, kan je er dus zo ver in gaan als je zelf wil.