Slimme weetjes die je zo van je vliegangst afhelpen

Vliegen, de éne is er dol op, de andere ziet er al van dagen tevoren tegen op. Maar als je last hebt van vliegangst heb je er alle belang bij die te overwinnen. Met onze weetjes kom je er vast wel! Wist jij dat …

 -          het slim kan zijn te kiezen voor een vroege vlucht. Een ticket is dan vaak goedkoper en het is rustiger met minder andere passagiers rondom jou. Bovendien maakt je vlucht dan ook minder kans op vertragingen, wat ook weer mooi meegenomen is natuurlijk!

-          je nooit bang hoeft te zijn bij turbulentie omdat vliegtuigen hierop voorzien zijn en dit dus helemaal geen risico voor een crash vormt.

-          ook donder en bliksem helemaal geen kwaad kunnen, want een vliegtuig kan gemakkelijk hoge hoeveelheden aan elektriciteit weerstaan.

-          een vliegtuig nog steeds perfect kan vliegen zelfs als het verschillende schroefjes mist.

-          ook als de motor uitvalt dat een vliegtuig nog steeds kan verder vliegen, want een vliegtuig heeft meerdere motoren. Zo is er geen probleem mocht er ééntje uitvallen, jij zal nog steeds niet zomaar uit de lucht vallen. Het is alleen wat voelbaar in de portemonnee want het is wel wat minder zuinig om zo te vliegen.

-          een zuurstofmasker je 15 minuten van zuurstof kan voorzien, maar je dit nooit zo lang nodig hebt. Als het vliegtuig voldoende gedaald is, kan je zelfs automatisch terug gewoon ademen.

-          je zelfs nooit schrik hoeft te hebben van nummer 13, want dit nummer wordt veelal  vakkundig overgeslagen voor de bijgelovigen onder ons.

Vertrouw je het ondanks al deze slimme weetjes toch nog niet helemaal, dan kan je ook nog altijd een cursus volgen om je angsten te overwinnen. Zo vlieg ook jij straks zorgeloos je vakantie tegemoet!