Geen seks aan boord A380

5 november 2007

Het grootste passagiersvliegtuig ter wereld mag dan wel dubbelbedden hebben, erin vogelen mag absoluut niet.

'Als koppels onze bedden gebruiken om er onzedige handelingen in te verrichten, zullen we ons genoodzaakt zien hen vriendelijk te vragen om ermee op te houden', klinkt de ietwat stijve uitleg van Singapore Airlines-topman Stephen Forshaw. 'Sommige dingen kunnen op een vliegtuig, andere niet. In onze slaapkamers gelden dezelfde regels als in de rest van het toestel.'

Persmeute
Voor de snoodaards onder jullie die de veelbesproken A380 toch als eerste willen bezoedelen: grijp uw kans! Het eerste koppel dat deze luxeformule verkoos, Tony en Julie Elwood uit het Australische Perth, heeft er immers nooit de kans toe gekregen met al die horden journalisten die om de haverklap op hun deur bonkten. Over de maatregel zelf zijn de Elwoods niet te spreken. 'Je krijgt een dubbel bed, zoveel champagne als je zelf wil en net dan moet je de wetten van de natuur tegenhouden? Ik vind het in ieder geval vreemd', aldus de nog potente 76-jarige Tony.

'Geen ronde oesters'
'Ze hebben er alles aan gedaan om het romantisch te maken, alleen de ronde oesters ontbraken', verklaarde zijn 25 jaar jongere eega achteraf. 'Wij hebben ons alvast netjes gedragen. Kan ook moeilijk anders als de hele tijd mensen onze suite komen binnenstormen', klonk het toch een tikkeltje teleurgesteld. (svm)

Bron:hln.be