Intergom Airport Caddy

Intergom Airport Caddy biedt op de luchthaven van Brussel en namens The Brussels Airport Company assistentie aan passagiers met beperkte mobiliteit. Dit zijn passagiers die zich moeilijk of niet zelfstandig over de luchthaven kunnen verplaatsen.

Deze passagiers kunnen een assistentie-aanvraag bij ons indienen. Een passagier met begeleidingsbehoefte kan vanaf zijn aankomst op de luchthaven tot eventueel in zijn vliegtuigstoel om assistentie vragen. Desgewenst kunt u opgehaald worden bij het busstation, het treinstation, de taxistandplaats, de parking of op vertrekniveau en wij begeleiden u tot in het vliegtuig.

Om van deze gratis dienst gebruik te kunnen maken dient u zich minimaal 36 uur voor uw vertrek te melden bij de daarvoor voorziene telefoonnummers of u aan te melden via het aanvraagformulier op onze website. Wanneer u zich minder dan 36 uur voor uw vertrek aanmeldt, zullen wij onze uiterste best doen om u zo spoedig mogelijk te assisteren maar enige wachttijd is dan mogelijk.

LET OP: Het is altijd noodzakelijk om ook uw luchtvaartmaatschappij in te lichten bij uw reservering dat u gaat reizen en dat u assistentie nodig heeft. Deze aanmelding moet minstens 48 uur op voorhand gebeuren.

Bron:Intergom Airport Caddy