Step By Step

Airport Service / Luchthavenvervoer, Personenvervoer Prive vervoer van punt a naar punt b (Nationaal en/of Internationaal).

We doen speciale luchthaven transfers, zakenreizen, evenementen en feestritten, shuttleservice, enz ... zelfs elke vorm van privé- of zakenreizen tegen zeer geschikte prijzen, per uur of tegen een vaste prijs. Het is alleen van Antwerpen en omgeving naar alle europese luchthavens en/of alle gewenste bestemmingen, ook van overal naar Antwerpen en de omgeving.

Kiest u voor ons luchthavenvervoer? Dan verzekert u zich van optimaal vervoer van deur tot deur in een comfortabele en luxueuze wagen. Uw privéchauffeur pikt u op het afgesproken tijdstip en op de overeengekomen plaats op en brengt u tot bij de deur van de vertrekhal van de luchthaven. Hij helpt u met uw bagage en zorgt ervoor dat u vlot, veilig en in aangename omstandigheden vervoerd wordt. Komt u op de luchthaven aan? Dan staat hij met een naambordje en een glimlach voor u klaar in de aankomsthal om u naar uw bestemming te brengen

Het is altijd met een Laatste nieuw luxe Mercedes Benz VAN, met de capaciteit van 7 + 1. Het is zeer klantvriendelijk en ideaal voor het vervoeren van zowel mensen als hun bagage.

click op deze link om onze service na te kijken door een bedrijf video.
https://www.youtube.com/watch?v=5FoZgigmcXo&t=6s

Bijkomende opmerkingen

Het is altijd tegen de zeer geschikte prijzen, een vaste prijs of wel besproken prijzen.

(De laagste prijzen tegen een luxe service in de regio)

click op deze link om onze service na te kijken door een bedrijf video.
https://www.youtube.com/watch?v=5FoZgigmcXo&t=6s