VANDATAX

Bezorgt een rit naar de luchthaven u al stress op voorhand? Bent u bang dat u door de ellenlange files uw vlucht zal missen? Wilt u een avondje zonder zorgen op stap? Runt u een reisbureau en bent u op zoek naar efficiënt en stijlvol luchthavenvervoer? Of heeft u een pakje dat dringend naar een bestemming in het binnen- of buitenland moet worden gebracht? Dan kunt u rekenen op Vandatax.

Wij brengen u of uw pakje in een mooi voertuig snel en veilig naar verschillende nationale en internationale luchthavens en diverse bestemmingen. Gedaan met die files en dure parkeertickets, dus. Met het luchthavenvervoer of de pakjesdienst van Vandatax heeft u geen zorgen en bent u op reis zodra u uw voordeur achter u dichtslaat!

We vinden het belangrijk dat u klassevol en zorgeloos de baan op kunt. Daarom reizen wij altijd in stijl en dragen we zorg voor onze voertuigen. De wagens worden piekfijn onderhouden zodat u comfortabel en veilig met ons mee kunt reizen. U kunt kiezen voor een Mercedes Benz Viano voor 6 passagiers, een Mercedes Benz V-klasse full option voor 6 passagiers, een Mercedes Benz Vito voor 8 passagiers of een Mini Cooper voor speciale gelegenheden. Meer info over de voertuigen vindt u hier:

- Nationaal en internationaal personenvervoer
- Zakenvervoer
- Privévervoer
- Koeierdiensten