Wie deze man spot op de luchthaven krijgt zijn zitje in eerste klas

25 juli 2017

Dat Gilbert Ott, het brein achter de razend populaire reisblog God Save the Points, steeds de beste zitjes weet te scoren op het vliegtuig, zal niemand verbazen.

Maar Gilbett is niet te beroerd om te delen. Tot het einde van dit jaar staat hij zijn luxeuze plekje namelijk maar al te graag aan jou af. Op voorwaarde dat je hem eerst vindt.

"Als je me ziet op de luchthaven, aan de check-in of tijdens het boarden: ik beloof dat ik met jou van plaats ruil als we op dezelfde vlucht zitten," zo schreef hij op zijn blog.

En ja, dat lees je goed. Prent Gilberts gezicht dus maar goed in je geheugen want nog tot 31 december kan iedereen met een stoel op hetzelfde vliegtuig van zijn voorstel gebruik maken. Al verklapte de blogger dat hij aan wie zich de stunt in 2018 nog herinnert, ook met plezier zijn stoel zal afstaan. Aangezien Gilbert zo vaak onderweg is voor zijn blog, kan je hem dus in quasi elke luchthaven tegenkomen. Uitkijken geblazen, dus!

Heb je het geluk hem te herkennen? Dan stap je gewoon op hem af en vraag je om zijn stoel. Gilbert zal dan het nodige doen om te wisselen. Extra kans om de blogger tegen het lijf te lopen? Passagiers die in business of eerste klasse reizen, zitten meestal in de lounge. Even aan de ingang van die lounge rondhangen, kan je in het beste geval een véél beter zitje dan het jouwe opleveren. Ook kan je zijn website en Twitterpagina in de gaten houden, waar hij hints over zijn volgende vluchten deelt.

Bron:hln.be