Comfortabel bijslapen in jouw oase op de luchthaven

2 april 2012

Het is de wens van elke reiziger: goed uitgerust aankomen op de eindbestemming. Toch is dit allesbehalve evident met overvolle luchthavens waar vertragingen dagelijkse kost zijn.

Probeer als gestrande vakantieganger maar eens om een dutje te doen op een simpele rij stoelen. Gelukkig vind je op steeds meer luchthavens nu een meer comfortabele manier om wat slaap in te halen dankzij minihotelkamers die je per uur kan boeken.

Indien je lang moet wachten op je connectievlucht of bij vertraging, kan je heerlijk genieten van je eigen kleine oase op verschillende luchthavens. Na het Yotel op Schiphol en Londen Heathrow en de Sleepbox op de luchthavens van Moskou en Dubai, duikt het fenomeen nu ook op in de Verenigde Staten. De Minute Suites vind je reeds terug op de luchthaven van Philadelphia en tegen het einde van het jaar komen er ook minihotelkamers op Minneapolis-St. Paul International Airport en Atlanta.

In de Minutes Suites kan je ontspannen een boek lezen, tv kijken, een dutje doen of gebruikmaken van gratis wifi. Per uur betaal je zo\'n dertig dollar, voor een hele nacht 120 dollar. In tegenstelling tot de minikamers van het Yotel hebben deze Suites net zoals de Sleepbox geen sanitaire voorzieningen, daarvoor kan je wel elders op de luchthaven terecht.

Bron:hln.be