Nieuw spotje Pamela Anderson niet voor kinderen

10 september 2009

Luchthavens in de VS hebben een stout spotje van de dierenrechtenorganisatie Peta met Pamela Anderson in de hoofdrol, geweerd. Volgens een woordvoerder van Peta doen de luchthavens het om kinderen 'te beschermen'.

Passagiers uitkleden

In spotje kleedt de voormalige Baywatchster reizigers uit met kledij van leder, bont of andere huiden. Anderson speelt een veiligheidsbediende op de luchthaven en heeft zelf ook weinig om haar lijf. Het spotje was vooral bedoeld voor deelnemers aan de New York Fashion Week. Volgens Peta zou het spotje niet bestemd zijn voor de ogen van kinderen. 'We hopen alsnog dat meer gewaagde luchtvaartmaatschappijen onze spot willen uitzenden aan boord van hun toestellen. We denken bijvoorbeeld aan Virgin', aldus Dan Matthews van Peta.

Pamela tegen bont

Intussen blijft Pamela Anderson zich verzetten tegen het gebruik van bont in de modewereld. 'Ik denk niet dat bont of andere dierenproducten thuishoren op de catwalk. Dieren misbruiken voor commerci?le doeleinden is sowieso slecht en wreed', besluit Anderson.

Bron:hln.be