Personeel van Ryanair gaat uit de kleren

5 november 2007

"Fasten your seatbelts": personeel van Ryanair gaat uit de kleren. De leden van het cabinepersoneel van de lagekostenmaatschappij hebben zich van hun blootste kant laten zien en poseren op een naar verluidt "opwindende" kalender.

De opbrengst gaat naar het goede doel. Of de blote bemanningsleden m/v of alleen v zijn, is niet geweten.

8 euro
Bij de directie van Ryanair werd deze namiddag niet geantwoord en foto's kregen we ook in de mail die de actie aankondigt, niet te zien. Ryanair onthulde vandaag nochtans zijn kalender 2008,. Het cabinepersoneel voerde daardoor de druk in de cabine gevoelig op (...) en liet zich van zijn blootste kant zien. De kalender is vanaf vandaag te koop aan 8 euro, maar uitsluitend op de vluchten van Ryanair. De bemanningsleden van de luchtvaartmaatschappij gingen alvast niet voor niets uit de kleren: de opbrengst gaat volledig naar Orbis, een liefdadigheidsinstelling die de blindheid in de ontwikkelingslanden wil aanpakken.

Beperkt
De kalender wordt slechts voor een beperkte periode te koop aangeboden, en weliswaar alleen in de toestellen van Ryanair. Dus: passagiers die het ultieme vakantiesouvenir willen bemachtigen, moeten met Ryanair vliegen. Of er bij de aanschaf van de kalender ook luchthaventaksen moeten betaald worden, is niet duidelijk.....

Bron:hln.be